Головна » 2022 » Февраль » 4 » Виїзний майстер-клас для кухарів "Технологія приготування страв згідно меню Євгена Клопотенка"
10:01
Виїзний майстер-клас для кухарів "Технологія приготування страв згідно меню Євгена Клопотенка"

 

З ініціативи Департаменту освіти та науки Чернівецької обласної державної адміністрації, відділу освіти, культури та спорту виконавчого комітету Усть-Путильської сільської ради, дирекції Розтоківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів за участі КУ «Навчально-методичний центр якості освіти та координації господарської діяльності навчальних закладів освіти» та Професійно-технічного училища №8 на базі Розтоківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів 3 лютого 2022 року було проведено виїзний майстер-клас для кухарів закладів загальної середньої освіти з теми «Технологія приготування страв для здобувачів освіти шкільного віку  в організованих освітніх та оздоровчих закладах згідно меню ЄВГЕНА КЛОПОТЕНКА»

Учасники семінару отримали сертифікати у рамках стажування обсягом 3 години.

 

Переглядів: 134 | Додав: IV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: